Warme maaltijd

Warme maaltijd

Gezellig samen gezond en lekker eten vinden wij erg belangrijk, maar ook om de combinatie van werken en gezin voor ouders gemakkelijker te maken, daarom bestaat bij ons:
De Kinderopvang Jip & Janneke Eetclub.

De Eetclub zorgt voor warme maaltijden van Apetito uit het JuniorVita-assortiment voor de kinderen vanaf 1 jaar. Alleen die kinderen die worden aangemeld op de groep bij de medewerkers van het KDV en de BSO, eten mee.
U kunt dus zelf de keuze maken of u hier gebruik van wilt maken.

Om 17.30 uur worden de kinderen opgehaald uit hun groep en vormen samen met de andere kinderen die mee-eten: De Kinderopvang Jip & Janneke eetclub.
De kinderen krijgen in een gezellige en warme sfeer een warme maaltijd aangeboden.
Om 18.00 uur zijn de kinderen klaar en kunnen weer worden opgehaald in hun eigen groep.
Zo kunnen de kinderen rustig met z'n allen eten.

Aan de leidsters op de groep kan aangegeven worden dat jullie willen dat jullie kindje mee-eet. Dit wordt genoteerd op het Apetito formulier. Ook kan er doorgegeven worden aan de leidsters of dit een enkele of vaste dag betreft.
De kosten voor de maaltijden van de Apetito eetclub zijn in 2019 € 3,75 per maaltijd.
De ingevulde Apetito formulieren worden maandelijks ingeleverd bij de administratie en verwerkt op de facturen.

Wij hebben gekozen voor de leverancier van Apetito vanwege de de gezonde voeding die wordt gemaakt conform de richtlijnen van het Voedingscentrum en daarmee ook van ons Voedingsbeleid.

De maaltijden uit het JuniorVita-assortiment van Apetito zijn speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van kinderen en bevatten zo alle voedingsstoffen die opgroeiende kinderen nodig hebben.

De menu’s veranderen per week, zodat er altijd afwisseling zit in het voedingspatroon.

images