Locatie Portland

De locatie van kinderopvang Jip & Janneke in Portland vestigt zich in een zogenaamde “brede school”. Dit betekend kinderopvang, een aantal basisscholen en een sportfaciliteit onder één dak.

Kinderopvang Jip & Janneke biedt binnen deze brede school op haar locatie zowel dagopvang voor 0-4 jarigen, als buitenschoolse Opvang BSO aan 4-13 jarigen aan.

  • Dagopvang (halve dagopvang)
  • Buitenschoolse opvang; voorschoolse, tussen-schoolse en naschoolse opvang.
  • U kunt uw kind wanneer het de 3-jarige leeftijd heeft bereikt inschrijven voor de BSO
  • Vakantie opvang
  • Ruime binnen en buitenspeelruimtes

 

Groepsvorming

Binnen Jip&Janneke is gekozen voor de structuur van zowel horizontale- (kinderen van dezelfde leeftijd in één groep) als verticale groepen (baby’s, dreumesen en peuters gemengd).

De groepsruimten zijn ingericht met speelhoeken waarbij rekening is gehouden met de verschillende leeftijden. Met afwisselend spelmateriaal en leuke activiteiten ontwikkelen de kinderen sociale en lichamelijke vaardigheden. Ze leren omgaan met leeftijdgenootjes en er is natuurlijk persoonlijke aandacht voor ieder kind. Uiteraard houden de pedagogisch medewerkers in overleg met de ouders rekening met individuele behoeften, speciale wensen of eetgewoonten. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd aan de hand van actuele thema's.

Locatie Portland
De Beurs 39
3162 WB Rhoon
tel. 010-5066910

tuin-portland

prachtige tuin in Portland