Locatie Poortugaal

De locatie van Kinderopvang Jip & Janneke in Poortugaal is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving aan de rand van het terrein van het Delta Psychiatrisch Centrum te Poortugaal.

De locatie is ruim van opzet en beschikt over unieke buitenruimtes waar alle lokalen met een eigen deur toegang tot hebben. Wanneer het weer het toelaat wordt er dan ook graag buiten gespeeld!

  • Voor dagopvang (en halve dagopvang) KDV; 40 weken per jaar of 50 weken per jaar afname mogelijk
  • Naschoolse opvang BSO tijdens de landelijke schoolweken
  • U kunt uw kind wanneer het de 3-jarige leeftijd heeft bereikt inschrijven voor de BSO
  • Vakantieopvang BSO tijdens de landelijke schoolvakantieweken
  • Ruime bosrijke buitenspeelruimtes
  • binnen; lichte lokalen met openslaande deuren naar de buitenruimte

Groepsvorming

Binnen kinderopvang Jip & Janneke is gekozen voor de structuur van zowel horizontale- (kinderen van dezelfde leeftijd in één groep) als verticale groepen (baby’s, dreumesen en peuters gemengd).

De groepsruimten zijn ingericht met speelhoeken waarbij rekening is gehouden met de verschillende leeftijden. Met afwisselend spelmateriaal en leuke activiteiten ontwikkelen de kinderen sociale en lichamelijke vaardigheden. Ze leren omgaan met leeftijdgenootjes en er is natuurlijk persoonlijke aandacht voor ieder kind. Uiteraard houden de pedagogisch medewerkers in overleg met de ouders rekening met individuele behoeften, speciale wensen of eetgewoonten.

Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd aan de hand van actuele thema's.

Albrandswaardsedijk 70A
3172 TJ Poortugaal
tel. 010-5066900
Openingstijden 7.00-19.00 uur.